Hemoglobin - Massor med information om Hemoglobin


Hemoglobin - Brommaplans Vårdcentral

Hemoglobin och blodprov hos Brommaplans Vårdcentral i Bromma

I Bromma finns det 7 vårdcentraler eller liknande som kan hjälpa till att ta blodvärden och mäta nivån på hemoglobinet varav Brommaplans Vårdcentral är en av dem. Både tillgänglighet och svarstid kan variera när du mäter ditt hemoglobin och andra blodvärden och om du har bråttom kan det vara en bra att kolla med andra som kan ta ditt hemoglobin i Bromma eller i Stockholms län.


Ifall du tar kontakt med en vårdgivare för att ta blodprov när du varit hängig eller sjuk en längre tid kan vara bra att var påläst gällande blodbrist och kosthållning. Viss information om hemoglobin kan du hitta genom att besöka Brommaplans Vårdcentral eller liknande organisationers hemsidor men även här på www.hemoglobin.se. Även om det förekommer fler som kan ta blodprov och mäta hemoglobin och andra blodvärden i Bromma liknande Brommaplans Vårdcentral bör du välja den vårdgivare som är närmast.
Lättast kommer du i kontakt med Brommaplans Vårdcentral som kan hjälpa dig ett blodprov för att mäta ditt värde på hemoglobin enligt nedan:


Brommaplans Vårdcentral

Klädesvägen 12

168 76 Bromma

08-123 407 00