Hemoglobin - Massor med information om Hemoglobin


Hemoglobin - Dalarömottagningen Husläkarmottagning Vårdcentral

Hemoglobin och blodprov hos Dalarömottagningen Husläkarmottagning Vårdcentral i Dalarö

I Dalarö finns endast en vårdcentral eller vårdgivare som kan ta blodprov för att mäta ditt hemoglobin nämligen Dalarömottagningen Husläkarmottagning Vårdcentral. Då både avstånd till och tillgängligheten hos de som tar blodvärden såsom hemoglobin kan variera och därför kan det vara bra att kolla med andra vårdcentraler på andra orter än Dalarö i Stockholms län om du när du behöver söka läkare eller sjuksköterska för att få hjälp.


Eftersom det oftast är enklare att komma till hos en vårdcentral på en mindre ort för att ta mäta hemoglobinet så bör du försöka ta blodprov och blodvärde på en mindre ort liknande Dalarö. Då det inte finns många inom som ka ta prover för att mäta hemoglobinet förutom Dalarömottagningen Husläkarmottagning Vårdcentral i Dalarö ska du naturligtvis kontakta Dalarömottagningen Husläkarmottagning Vårdcentral först om de är närmast ifall ska ta ett hemoglobinprov.
Lättast kommer du i kontakt med Dalarömottagningen Husläkarmottagning Vårdcentral som kan hjälpa dig ett blodprov för att mäta ditt värde på hemoglobin enligt nedan:


Dalarömottagningen Husläkarmottagning Vårdcentral

Odinsvägen 20

137 70 Dalarö

08-501 504 80