Hemoglobin - Massor med information om Hemoglobin


Hemoglobin - Djurö Vårdcentral (Möja, Runmarö, Sandhamn, Uppeby)

Hemoglobin och blodprov hos Djurö Vårdcentral (Möja, Runmarö, Sandhamn, Uppeby) i Djurhamn

I Djurhamn finns endast en vårdcentral eller vårdgivare som kan ta blodprov för att mäta ditt hemoglobin nämligen Djurö Vårdcentral (Möja, Runmarö, Sandhamn, Uppeby). Då både avstånd till och tillgängligheten hos de som tar blodvärden såsom hemoglobin kan variera och därför kan det vara bra att kolla med andra vårdcentraler på andra orter än Djurhamn i Stockholms län om du när du behöver söka läkare eller sjuksköterska för att få hjälp.


Eftersom det oftast är enklare att komma till hos en vårdcentral på en mindre ort för att ta mäta hemoglobinet så bör du försöka ta blodprov och blodvärde på en mindre ort liknande Djurhamn. Då det inte finns många inom som ka ta prover för att mäta hemoglobinet förutom Djurö Vårdcentral (Möja, Runmarö, Sandhamn, Uppeby) i Djurhamn ska du naturligtvis kontakta Djurö Vårdcentral (Möja, Runmarö, Sandhamn, Uppeby) först om de är närmast ifall ska ta ett hemoglobinprov.
Lättast kommer du i kontakt med Djurö Vårdcentral (Möja, Runmarö, Sandhamn, Uppeby) som kan hjälpa dig ett blodprov för att mäta ditt värde på hemoglobin enligt nedan:


Djurö Vårdcentral (Möja, Runmarö, Sandhamn, Uppeby)

Björkås

139 72 Djurhamn

08-123 396 75