Hemoglobin - Massor med information om Hemoglobin


Hemoglobin - Djursholms Husläkarmottagning (Vårdcentral)

Hemoglobin och blodprov hos Djursholms Husläkarmottagning (Vårdcentral) i Djursholm

I Djursholm finns endast en vårdcentral eller vårdgivare som kan ta blodprov för att mäta ditt hemoglobin nämligen Djursholms Husläkarmottagning (Vårdcentral). Då både avstånd till och tillgängligheten hos de som tar blodvärden såsom hemoglobin kan variera och därför kan det vara bra att kolla med andra vårdcentraler på andra orter än Djursholm i Stockholms län om du när du behöver söka läkare eller sjuksköterska för att få hjälp.


Eftersom det oftast är enklare att komma till hos en vårdcentral på en mindre ort för att ta mäta hemoglobinet så bör du försöka ta blodprov och blodvärde på en mindre ort liknande Djursholm. Då det inte finns många inom som ka ta prover för att mäta hemoglobinet förutom Djursholms Husläkarmottagning (Vårdcentral) i Djursholm ska du naturligtvis kontakta Djursholms Husläkarmottagning (Vårdcentral) först om de är närmast ifall ska ta ett hemoglobinprov.
Lättast kommer du i kontakt med Djursholms Husläkarmottagning (Vårdcentral) som kan hjälpa dig ett blodprov för att mäta ditt värde på hemoglobin enligt nedan:


Djursholms Husläkarmottagning (Vårdcentral)

Gudmundvägen 9

182 69 Djursholm

08-587 543 13