Hemoglobin - Massor med information om Hemoglobin


Hemoglobin - Stureby Vårdcentral (Svedmyra), Enskede

Hemoglobin och blodprov hos Stureby Vårdcentral (Svedmyra), Enskede i Enskede

I Enskede finns det 2 vårdcentraler eller liknande som kan hjälpa till att ta blodvärden och mäta nivån på hemoglobinet varav Stureby Vårdcentral (Svedmyra), Enskede är en av dem. Både tillgänglighet och svarstid kan variera när du mäter ditt hemoglobin och andra blodvärden och om du har bråttom kan det vara en bra att kolla med andra som kan ta ditt hemoglobin i Enskede eller i Stockholms län.


Ifall du tar kontakt med en vårdgivare för att ta blodprov när du varit hängig eller sjuk en längre tid kan vara bra att var påläst gällande blodbrist och kosthållning. Viss information om hemoglobin kan du hitta genom att besöka Stureby Vårdcentral (Svedmyra), Enskede eller liknande organisationers hemsidor men även här på www.hemoglobin.se. Även om det förekommer fler som kan ta blodprov och mäta hemoglobin och andra blodvärden i Enskede liknande Stureby Vårdcentral (Svedmyra), Enskede bör du välja den vårdgivare som är närmast.
Lättast kommer du i kontakt med Stureby Vårdcentral (Svedmyra), Enskede som kan hjälpa dig ett blodprov för att mäta ditt värde på hemoglobin enligt nedan:


Stureby Vårdcentral (Svedmyra), Enskede

Tussmötevägen 181

122 64 Enskede

08-686 54 72