Hemoglobin - Massor med information om Hemoglobin


Hemoglobin - Hässelgården Vårdcentral

Hemoglobin och blodprov hos Hässelgården Vårdcentral i Hässelby

I Hässelby finns det 3 vårdcentraler eller liknande som kan hjälpa till att ta blodvärden och mäta nivån på hemoglobinet varav Hässelgården Vårdcentral är en av dem. Både tillgänglighet och svarstid kan variera när du mäter ditt hemoglobin och andra blodvärden och om du har bråttom kan det vara en bra att kolla med andra som kan ta ditt hemoglobin i Hässelby eller i Stockholms län.


Ifall du tar kontakt med en vårdgivare för att ta blodprov när du varit hängig eller sjuk en längre tid kan vara bra att var påläst gällande blodbrist och kosthållning. Viss information om hemoglobin kan du hitta genom att besöka Hässelgården Vårdcentral eller liknande organisationers hemsidor men även här på www.hemoglobin.se. Även om det förekommer fler som kan ta blodprov och mäta hemoglobin och andra blodvärden i Hässelby liknande Hässelgården Vårdcentral bör du välja den vårdgivare som är närmast.
Lättast kommer du i kontakt med Hässelgården Vårdcentral som kan hjälpa dig ett blodprov för att mäta ditt värde på hemoglobin enligt nedan:


Hässelgården Vårdcentral

Ormängsgatan 10

165 56 Hässelby

08-551 015 00