Hemoglobin - Massor med information om Hemoglobin


Hemoglobin - Aleris Vårdcentral Björkhagen

Hemoglobin och blodprov hos Aleris Vårdcentral Björkhagen i Johanneshov

I Johanneshov finns det 2 vårdcentraler eller liknande som kan hjälpa till att ta blodvärden och mäta nivån på hemoglobinet varav Aleris Vårdcentral Björkhagen är en av dem. Både tillgänglighet och svarstid kan variera när du mäter ditt hemoglobin och andra blodvärden och om du har bråttom kan det vara en bra att kolla med andra som kan ta ditt hemoglobin i Johanneshov eller i Stockholms län.


Ifall du tar kontakt med en vårdgivare för att ta blodprov när du varit hängig eller sjuk en längre tid kan vara bra att var påläst gällande blodbrist och kosthållning. Viss information om hemoglobin kan du hitta genom att besöka Aleris Vårdcentral Björkhagen eller liknande organisationers hemsidor men även här på www.hemoglobin.se. Även om det förekommer fler som kan ta blodprov och mäta hemoglobin och andra blodvärden i Johanneshov liknande Aleris Vårdcentral Björkhagen bör du välja den vårdgivare som är närmast.
Lättast kommer du i kontakt med Aleris Vårdcentral Björkhagen som kan hjälpa dig ett blodprov för att mäta ditt värde på hemoglobin enligt nedan:


Aleris Vårdcentral Björkhagen

Halmstadsvägen 41

121 53 Johanneshov

08-686 53 02