Hemoglobin - Massor med information om Hemoglobin


Hemoglobin - Sigtuna Läkarhus, Vårdcentral

Hemoglobin och blodprov hos Sigtuna Läkarhus, Vårdcentral i Sigtuna

I Sigtuna finns det 2 vårdcentraler eller liknande som kan hjälpa till att ta blodvärden och mäta nivån på hemoglobinet varav Sigtuna Läkarhus, Vårdcentral är en av dem. Både tillgänglighet och svarstid kan variera när du mäter ditt hemoglobin och andra blodvärden och om du har bråttom kan det vara en bra att kolla med andra som kan ta ditt hemoglobin i Sigtuna eller i Stockholms län.


Ifall du tar kontakt med en vårdgivare för att ta blodprov när du varit hängig eller sjuk en längre tid kan vara bra att var påläst gällande blodbrist och kosthållning. Viss information om hemoglobin kan du hitta genom att besöka Sigtuna Läkarhus, Vårdcentral eller liknande organisationers hemsidor men även här på www.hemoglobin.se. Även om det förekommer fler som kan ta blodprov och mäta hemoglobin och andra blodvärden i Sigtuna liknande Sigtuna Läkarhus, Vårdcentral bör du välja den vårdgivare som är närmast.
Lättast kommer du i kontakt med Sigtuna Läkarhus, Vårdcentral som kan hjälpa dig ett blodprov för att mäta ditt värde på hemoglobin enligt nedan:


Sigtuna Läkarhus, Vårdcentral

Stora Gatan 56B

193 30 Sigtuna

08-123 451 00