Hemoglobin - Massor med information om Hemoglobin


Hemoglobin - Sköndals (Vårdcentral) Husläkarmottagning

Hemoglobin och blodprov hos Sköndals (Vårdcentral) Husläkarmottagning i Sköndal

I Sköndal finns endast en vårdcentral eller vårdgivare som kan ta blodprov för att mäta ditt hemoglobin nämligen Sköndals (Vårdcentral) Husläkarmottagning. Då både avstånd till och tillgängligheten hos de som tar blodvärden såsom hemoglobin kan variera och därför kan det vara bra att kolla med andra vårdcentraler på andra orter än Sköndal i Stockholms län om du när du behöver söka läkare eller sjuksköterska för att få hjälp.


Eftersom det oftast är enklare att komma till hos en vårdcentral på en mindre ort för att ta mäta hemoglobinet så bör du försöka ta blodprov och blodvärde på en mindre ort liknande Sköndal. Då det inte finns många inom som ka ta prover för att mäta hemoglobinet förutom Sköndals (Vårdcentral) Husläkarmottagning i Sköndal ska du naturligtvis kontakta Sköndals (Vårdcentral) Husläkarmottagning först om de är närmast ifall ska ta ett hemoglobinprov.
Lättast kommer du i kontakt med Sköndals (Vårdcentral) Husläkarmottagning som kan hjälpa dig ett blodprov för att mäta ditt värde på hemoglobin enligt nedan:


Sköndals (Vårdcentral) Husläkarmottagning

Bengt Bagares Gränd 11

128 66 Sköndal

08-501 101 60