Hemoglobin - Massor med information om Hemoglobin


Hemoglobin - Telgeakuten Husläkarmottagning

Hemoglobin och blodprov hos Telgeakuten Husläkarmottagning i Södertälje

I Södertälje finns det 14 vårdcentraler eller liknande som kan hjälpa till att ta blodvärden och mäta nivån på hemoglobinet varav Telgeakuten Husläkarmottagning är en av dem. Både tillgänglighet och svarstid kan variera när du mäter ditt hemoglobin och andra blodvärden och om du har bråttom kan det vara en bra att kolla med andra som kan ta ditt hemoglobin i Södertälje eller i Stockholms län.


Ifall du tar kontakt med en vårdgivare för att ta blodprov när du varit hängig eller sjuk en längre tid kan vara bra att var påläst gällande blodbrist och kosthållning. Viss information om hemoglobin kan du hitta genom att besöka Telgeakuten Husläkarmottagning eller liknande organisationers hemsidor men även här på www.hemoglobin.se. Även om det förekommer fler som kan ta blodprov och mäta hemoglobin och andra blodvärden i Södertälje liknande Telgeakuten Husläkarmottagning bör du välja den vårdgivare som är närmast.
Lättast kommer du i kontakt med Telgeakuten Husläkarmottagning som kan hjälpa dig ett blodprov för att mäta ditt värde på hemoglobin enligt nedan:


Telgeakuten Husläkarmottagning

Grödingevägen 21

152 70 Södertälje

08-554 423 00