Hemoglobin - Massor med information om Hemoglobin


Hemoglobin i Sollentuna

Hemoglobin i Sollentuna

Det finns tillsammans 5 vårdcentraler eller vårdgivare som kan mäta ditt hemoglobin eller andra blodvärden i Sollentuna och flera av dessa vårdinrättningar har lång erfarenhet av att sticka patienter i fingret för att mäta blodvärdet hemoglobin. Det kan vara svårt att hitta den bästa vårdgivaren som kan ta ditt hemoglobinvärde i Sollentuna och som dessutom är lättillgängligt. Det är då bra om man känner någon som kan tipsa en bra och effektiv vårdcentral i närheten där du snabbt och enkelt kan lämna blodprov och får svar på ditt blodvärde och hemoglobin inom kort. Det går också att jämföra vårdgivare som bland annat vaccinerar, gör allmänna hälsoundersökningar eller tar prover som t.ex. hemoglobin via nätet.


Då det finns flera vårdinrättningar som kan ta blodprov och mäta hemoglobinet kan det vara bra att läsa på lite gällande hemoglobin och blodet. En hel del information om hemoglobin, blodvärde och blodsocker kan du få genom att besöka hemsidor hos landstingen eller privata vårdgivare.
Enklast att komma i kontakt med en bra vårdcentral som kan ta värde på ditt hemoglobin i Sollentuna är att kolla med någon nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla som kan mäta ditt hemoglobin i Sollentuna

Edsbergs Vårdcentral

Edsbergs Torg 1

192 52 Sollentuna

Rotebro Vårdcentral

Kung Hans Väg 12

192 68 Sollentuna

Norrvikens Vårdcentral

Vespergränd 31

192 72 Sollentuna

Sollentuna Vårdcentral, Turebergsmottagningen

Nytorpsvägen 10

191 35 Sollentuna

Attundahälsan Företagshälsovård AB

Glimmervägen 14

191 62 Sollentuna