Hemoglobin - Massor med information om Hemoglobin


Hemoglobin - Attundahälsan Företagshälsovård AB

Hemoglobin och blodprov hos Attundahälsan Företagshälsovård AB i Sollentuna

I Sollentuna finns det 5 vårdcentraler eller liknande som kan hjälpa till att ta blodvärden och mäta nivån på hemoglobinet varav Attundahälsan Företagshälsovård AB är en av dem. Både tillgänglighet och svarstid kan variera när du mäter ditt hemoglobin och andra blodvärden och om du har bråttom kan det vara en bra att kolla med andra som kan ta ditt hemoglobin i Sollentuna eller i Stockholms län.


Ifall du tar kontakt med en vårdgivare för att ta blodprov när du varit hängig eller sjuk en längre tid kan vara bra att var påläst gällande blodbrist och kosthållning. Viss information om hemoglobin kan du hitta genom att besöka Attundahälsan Företagshälsovård AB eller liknande organisationers hemsidor men även här på www.hemoglobin.se. Även om det förekommer fler som kan ta blodprov och mäta hemoglobin och andra blodvärden i Sollentuna liknande Attundahälsan Företagshälsovård AB bör du välja den vårdgivare som är närmast.
Lättast kommer du i kontakt med Attundahälsan Företagshälsovård AB som kan hjälpa dig ett blodprov för att mäta ditt värde på hemoglobin enligt nedan:


Attundahälsan Företagshälsovård AB

Glimmervägen 14

191 62 Sollentuna

08-120 991 20