Hemoglobin - Massor med information om Hemoglobin


Hemoglobin - Sollentuna Vårdcentral, Turebergsmottagningen

Hemoglobin och blodprov hos Sollentuna Vårdcentral, Turebergsmottagningen i Sollentuna

I Sollentuna finns det 5 vårdcentraler eller liknande som kan hjälpa till att ta blodvärden och mäta nivån på hemoglobinet varav Sollentuna Vårdcentral, Turebergsmottagningen är en av dem. Både tillgänglighet och svarstid kan variera när du mäter ditt hemoglobin och andra blodvärden och om du har bråttom kan det vara en bra att kolla med andra som kan ta ditt hemoglobin i Sollentuna eller i Stockholms län.


Ifall du tar kontakt med en vårdgivare för att ta blodprov när du varit hängig eller sjuk en längre tid kan vara bra att var påläst gällande blodbrist och kosthållning. Viss information om hemoglobin kan du hitta genom att besöka Sollentuna Vårdcentral, Turebergsmottagningen eller liknande organisationers hemsidor men även här på www.hemoglobin.se. Även om det förekommer fler som kan ta blodprov och mäta hemoglobin och andra blodvärden i Sollentuna liknande Sollentuna Vårdcentral, Turebergsmottagningen bör du välja den vårdgivare som är närmast.
Lättast kommer du i kontakt med Sollentuna Vårdcentral, Turebergsmottagningen som kan hjälpa dig ett blodprov för att mäta ditt värde på hemoglobin enligt nedan:


Sollentuna Vårdcentral, Turebergsmottagningen

Nytorpsvägen 10

191 35 Sollentuna

08-123 446 50