Hemoglobin - Massor med information om Hemoglobin


Hemoglobin i Solna

Hemoglobin i Solna

Det finns tillsammans 9 vårdcentraler eller vårdgivare som kan mäta ditt hemoglobin eller andra blodvärden i Solna och flera av dessa vårdinrättningar har lång erfarenhet av att sticka patienter i fingret för att mäta blodvärdet hemoglobin. Det kan vara svårt att hitta den bästa vårdgivaren som kan ta ditt hemoglobinvärde i Solna och som dessutom är lättillgängligt. Det är då bra om man känner någon som kan tipsa en bra och effektiv vårdcentral i närheten där du snabbt och enkelt kan lämna blodprov och får svar på ditt blodvärde och hemoglobin inom kort. Det går också att jämföra vårdgivare som bland annat vaccinerar, gör allmänna hälsoundersökningar eller tar prover som t.ex. hemoglobin via nätet.


Då det finns flera vårdinrättningar som kan ta blodprov och mäta hemoglobinet kan det vara bra att läsa på lite gällande hemoglobin och blodet. En hel del information om hemoglobin, blodvärde och blodsocker kan du få genom att besöka hemsidor hos landstingen eller privata vårdgivare.
Enklast att komma i kontakt med en bra vårdcentral som kan ta värde på ditt hemoglobin i Solna är att kolla med någon nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla som kan mäta ditt hemoglobin i Solna

Råsunda Vårdcentral

Stråkvägen 7

169 35 Solna

Logopedbyrån Dynamica AB

Hagbyvägen 3

169 30 Solna

Aleris Medilab Solna Centrum

Hotellgatan 3

171 45 Solna

Huvudsta Vårdcentral AB

Storgatan 70

171 52 Solna

Bergshamra Ulriksdal vårdcentral

Björnstigen 34B

170 72 Solna


Fler vårdcentraler som kan ta blodprov och hemoglobin i Solna

Hagalund Frösunda Vårdcentral

Hagalundsgatan 1

169 65 Solna

Vårdcentralen Solnas Hjärta AB

Solna Torg 13

171 45 Solna

Capio Vårdcentral Solna

Hannebergsgatan 41

171 68 Solna

Husläkarmottagning vid Solna Läkarmottagning

Erik Sandbergs Gata 21

169 34 Solna