Hemoglobin - Massor med information om Hemoglobin


Hemoglobin - Sorunda Hälsomottagning Vårdcentral

Hemoglobin och blodprov hos Sorunda Hälsomottagning Vårdcentral i Sorunda

I Sorunda finns endast en vårdcentral eller vårdgivare som kan ta blodprov för att mäta ditt hemoglobin nämligen Sorunda Hälsomottagning Vårdcentral. Då både avstånd till och tillgängligheten hos de som tar blodvärden såsom hemoglobin kan variera och därför kan det vara bra att kolla med andra vårdcentraler på andra orter än Sorunda i Stockholms län om du när du behöver söka läkare eller sjuksköterska för att få hjälp.


Eftersom det oftast är enklare att komma till hos en vårdcentral på en mindre ort för att ta mäta hemoglobinet så bör du försöka ta blodprov och blodvärde på en mindre ort liknande Sorunda. Då det inte finns många inom som ka ta prover för att mäta hemoglobinet förutom Sorunda Hälsomottagning Vårdcentral i Sorunda ska du naturligtvis kontakta Sorunda Hälsomottagning Vårdcentral först om de är närmast ifall ska ta ett hemoglobinprov.
Lättast kommer du i kontakt med Sorunda Hälsomottagning Vårdcentral som kan hjälpa dig ett blodprov för att mäta ditt värde på hemoglobin enligt nedan:


Sorunda Hälsomottagning Vårdcentral

Spångbro Torg 3

148 70 Sorunda

08-120 665 66