Hemoglobin - Massor med information om Hemoglobin


Hemoglobin i Spånga

Hemoglobin i Spånga

Det finns tillsammans 6 vårdcentraler eller vårdgivare som kan mäta ditt hemoglobin eller andra blodvärden i Spånga och flera av dessa vårdinrättningar har lång erfarenhet av att sticka patienter i fingret för att mäta blodvärdet hemoglobin. Det kan vara svårt att hitta den bästa vårdgivaren som kan ta ditt hemoglobinvärde i Spånga och som dessutom är lättillgängligt. Det är då bra om man känner någon som kan tipsa en bra och effektiv vårdcentral i närheten där du snabbt och enkelt kan lämna blodprov och får svar på ditt blodvärde och hemoglobin inom kort. Det går också att jämföra vårdgivare som bland annat vaccinerar, gör allmänna hälsoundersökningar eller tar prover som t.ex. hemoglobin via nätet.


Då det finns flera vårdinrättningar som kan ta blodprov och mäta hemoglobinet kan det vara bra att läsa på lite gällande hemoglobin och blodet. En hel del information om hemoglobin, blodvärde och blodsocker kan du få genom att besöka hemsidor hos landstingen eller privata vårdgivare.
Enklast att komma i kontakt med en bra vårdcentral som kan ta värde på ditt hemoglobin i Spånga är att kolla med någon nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla som kan mäta ditt hemoglobin i Spånga

Spånga Vårdcentral

Sörgårdsvägen 10

163 52 Spånga

Rinkeby Husläkarmottagning, Vårdcentral

Skårbygränd 2

163 72 Spånga

Logopedbyrån Dynamica AB

Rinkebytorget 1

163 73 Spånga

Tensta Husläkarmottagning

Tenstagången 26

163 64 Spånga

Aleris Vårdcentral Järva

Rinkebysvängen 70B

163 74 Spånga


Fler vårdcentraler som kan ta blodprov och hemoglobin i Spånga

Tensta Vårdcentral

Tenstagången 18

163 64 Spånga