Hemoglobin - Massor med information om Hemoglobin


Hemoglobin - Spånga Vårdcentral

Hemoglobin och blodprov hos Spånga Vårdcentral i Spånga

I Spånga finns det 6 vårdcentraler eller liknande som kan hjälpa till att ta blodvärden och mäta nivån på hemoglobinet varav Spånga Vårdcentral är en av dem. Både tillgänglighet och svarstid kan variera när du mäter ditt hemoglobin och andra blodvärden och om du har bråttom kan det vara en bra att kolla med andra som kan ta ditt hemoglobin i Spånga eller i Stockholms län.


Ifall du tar kontakt med en vårdgivare för att ta blodprov när du varit hängig eller sjuk en längre tid kan vara bra att var påläst gällande blodbrist och kosthållning. Viss information om hemoglobin kan du hitta genom att besöka Spånga Vårdcentral eller liknande organisationers hemsidor men även här på www.hemoglobin.se. Även om det förekommer fler som kan ta blodprov och mäta hemoglobin och andra blodvärden i Spånga liknande Spånga Vårdcentral bör du välja den vårdgivare som är närmast.
Lättast kommer du i kontakt med Spånga Vårdcentral som kan hjälpa dig ett blodprov för att mäta ditt värde på hemoglobin enligt nedan:


Spånga Vårdcentral

Sörgårdsvägen 10

163 52 Spånga

08-123 393 00