Hemoglobin - Massor med information om Hemoglobin


Hemoglobin - Astma & Allergimottagningen vid S:t Görans sjukhus

Hemoglobin och blodprov hos Astma & Allergimottagningen vid S:t Görans sjukhus i Stockholm

I Stockholm finns det 47 vårdcentraler eller liknande som kan hjälpa till att ta blodvärden och mäta nivån på hemoglobinet varav Astma & Allergimottagningen vid S:t Görans sjukhus är en av dem. Både tillgänglighet och svarstid kan variera när du mäter ditt hemoglobin och andra blodvärden och om du har bråttom kan det vara en bra att kolla med andra som kan ta ditt hemoglobin i Stockholm eller i Stockholms län.


Ifall du tar kontakt med en vårdgivare för att ta blodprov när du varit hängig eller sjuk en längre tid kan vara bra att var påläst gällande blodbrist och kosthållning. Viss information om hemoglobin kan du hitta genom att besöka Astma & Allergimottagningen vid S:t Görans sjukhus eller liknande organisationers hemsidor men även här på www.hemoglobin.se. Även om det förekommer fler som kan ta blodprov och mäta hemoglobin och andra blodvärden i Stockholm liknande Astma & Allergimottagningen vid S:t Görans sjukhus bör du välja den vårdgivare som är närmast.
Lättast kommer du i kontakt med Astma & Allergimottagningen vid S:t Görans sjukhus som kan hjälpa dig ett blodprov för att mäta ditt värde på hemoglobin enligt nedan:


Astma & Allergimottagningen vid S:t Görans sjukhus

Sankt Göransgatan 126

112 45 Stockholm

08-441 33 70