Hemoglobin - Massor med information om Hemoglobin


Hemoglobin - Mottagningen Sjöstaden AB

Hemoglobin och blodprov hos Mottagningen Sjöstaden AB i Stockholm

I Stockholm finns det 47 vårdcentraler eller liknande som kan hjälpa till att ta blodvärden och mäta nivån på hemoglobinet varav Mottagningen Sjöstaden AB är en av dem. Både tillgänglighet och svarstid kan variera när du mäter ditt hemoglobin och andra blodvärden och om du har bråttom kan det vara en bra att kolla med andra som kan ta ditt hemoglobin i Stockholm eller i Stockholms län.


Ifall du tar kontakt med en vårdgivare för att ta blodprov när du varit hängig eller sjuk en längre tid kan vara bra att var påläst gällande blodbrist och kosthållning. Viss information om hemoglobin kan du hitta genom att besöka Mottagningen Sjöstaden AB eller liknande organisationers hemsidor men även här på www.hemoglobin.se. Även om det förekommer fler som kan ta blodprov och mäta hemoglobin och andra blodvärden i Stockholm liknande Mottagningen Sjöstaden AB bör du välja den vårdgivare som är närmast.
Lättast kommer du i kontakt med Mottagningen Sjöstaden AB som kan hjälpa dig ett blodprov för att mäta ditt värde på hemoglobin enligt nedan:


Mottagningen Sjöstaden AB

Barnängsgatan 21

116 41 Stockholm

08-408 322 90