Hemoglobin - Massor med information om Hemoglobin


Hemoglobin - Taptogatans Husläkare

Hemoglobin och blodprov hos Taptogatans Husläkare i Stockholm

I Stockholm finns det 47 vårdcentraler eller liknande som kan hjälpa till att ta blodvärden och mäta nivån på hemoglobinet varav Taptogatans Husläkare är en av dem. Både tillgänglighet och svarstid kan variera när du mäter ditt hemoglobin och andra blodvärden och om du har bråttom kan det vara en bra att kolla med andra som kan ta ditt hemoglobin i Stockholm eller i Stockholms län.


Ifall du tar kontakt med en vårdgivare för att ta blodprov när du varit hängig eller sjuk en längre tid kan vara bra att var påläst gällande blodbrist och kosthållning. Viss information om hemoglobin kan du hitta genom att besöka Taptogatans Husläkare eller liknande organisationers hemsidor men även här på www.hemoglobin.se. Även om det förekommer fler som kan ta blodprov och mäta hemoglobin och andra blodvärden i Stockholm liknande Taptogatans Husläkare bör du välja den vårdgivare som är närmast.
Lättast kommer du i kontakt med Taptogatans Husläkare som kan hjälpa dig ett blodprov för att mäta ditt värde på hemoglobin enligt nedan:


Taptogatans Husläkare

Taptogatan 6

115 26 Stockholm

08-442 50 60