Hemoglobin - Massor med information om Hemoglobin


Hemoglobin - Täby Kyrkby Husläkarmottagning

Hemoglobin och blodprov hos Täby Kyrkby Husläkarmottagning i Täby

I Täby finns det 4 vårdcentraler eller liknande som kan hjälpa till att ta blodvärden och mäta nivån på hemoglobinet varav Täby Kyrkby Husläkarmottagning är en av dem. Både tillgänglighet och svarstid kan variera när du mäter ditt hemoglobin och andra blodvärden och om du har bråttom kan det vara en bra att kolla med andra som kan ta ditt hemoglobin i Täby eller i Stockholms län.


Ifall du tar kontakt med en vårdgivare för att ta blodprov när du varit hängig eller sjuk en längre tid kan vara bra att var påläst gällande blodbrist och kosthållning. Viss information om hemoglobin kan du hitta genom att besöka Täby Kyrkby Husläkarmottagning eller liknande organisationers hemsidor men även här på www.hemoglobin.se. Även om det förekommer fler som kan ta blodprov och mäta hemoglobin och andra blodvärden i Täby liknande Täby Kyrkby Husläkarmottagning bör du välja den vårdgivare som är närmast.
Lättast kommer du i kontakt med Täby Kyrkby Husläkarmottagning som kan hjälpa dig ett blodprov för att mäta ditt värde på hemoglobin enligt nedan:


Täby Kyrkby Husläkarmottagning

Hagmovägen 1

187 74 Täby

08-588 087 00