Hemoglobin - Massor med information om Hemoglobin


Hemoglobin - Trollbäckens Vårdcentral (Tyresö)

Hemoglobin och blodprov hos Trollbäckens Vårdcentral (Tyresö) i Tyresö

I Tyresö finns det 3 vårdcentraler eller liknande som kan hjälpa till att ta blodvärden och mäta nivån på hemoglobinet varav Trollbäckens Vårdcentral (Tyresö) är en av dem. Både tillgänglighet och svarstid kan variera när du mäter ditt hemoglobin och andra blodvärden och om du har bråttom kan det vara en bra att kolla med andra som kan ta ditt hemoglobin i Tyresö eller i Stockholms län.


Ifall du tar kontakt med en vårdgivare för att ta blodprov när du varit hängig eller sjuk en längre tid kan vara bra att var påläst gällande blodbrist och kosthållning. Viss information om hemoglobin kan du hitta genom att besöka Trollbäckens Vårdcentral (Tyresö) eller liknande organisationers hemsidor men även här på www.hemoglobin.se. Även om det förekommer fler som kan ta blodprov och mäta hemoglobin och andra blodvärden i Tyresö liknande Trollbäckens Vårdcentral (Tyresö) bör du välja den vårdgivare som är närmast.
Lättast kommer du i kontakt med Trollbäckens Vårdcentral (Tyresö) som kan hjälpa dig ett blodprov för att mäta ditt värde på hemoglobin enligt nedan:


Trollbäckens Vårdcentral (Tyresö)

Kumla Allé 5

135 53 Tyresö

08-718 71 20