Hemoglobin - Massor med information om Hemoglobin


Hemoglobin - Ekeby Hälsocenter AB

Hemoglobin och blodprov hos Ekeby Hälsocenter AB i Uppsala

I Uppsala finns det 21 vårdcentraler eller liknande som kan hjälpa till att ta blodvärden och mäta nivån på hemoglobinet varav Ekeby Hälsocenter AB är en av dem. Både tillgänglighet och svarstid kan variera när du mäter ditt hemoglobin och andra blodvärden och om du har bråttom kan det vara en bra att kolla med andra som kan ta ditt hemoglobin i Uppsala eller i Uppsala län.


Ifall du tar kontakt med en vårdgivare för att ta blodprov när du varit hängig eller sjuk en längre tid kan vara bra att var påläst gällande blodbrist och kosthållning. Viss information om hemoglobin kan du hitta genom att besöka Ekeby Hälsocenter AB eller liknande organisationers hemsidor men även här på www.hemoglobin.se. Även om det förekommer fler som kan ta blodprov och mäta hemoglobin och andra blodvärden i Uppsala liknande Ekeby Hälsocenter AB bör du välja den vårdgivare som är närmast.
Lättast kommer du i kontakt med Ekeby Hälsocenter AB som kan hjälpa dig ett blodprov för att mäta ditt värde på hemoglobin enligt nedan:


Ekeby Hälsocenter AB

Ekeby Bruk 33

752 75 Uppsala

018-611 08 00