Hemoglobin - Massor med information om Hemoglobin


Hemoglobin - Eda Vårdcentral Charlottenberg

Hemoglobin och blodprov hos Eda Vårdcentral Charlottenberg i Charlottenberg

I Charlottenberg finns endast en vårdcentral eller vårdgivare som kan ta blodprov för att mäta ditt hemoglobin nämligen Eda Vårdcentral Charlottenberg. Då både avstånd till och tillgängligheten hos de som tar blodvärden såsom hemoglobin kan variera och därför kan det vara bra att kolla med andra vårdcentraler på andra orter än Charlottenberg i Värmlands län om du när du behöver söka läkare eller sjuksköterska för att få hjälp.


Eftersom det oftast är enklare att komma till hos en vårdcentral på en mindre ort för att ta mäta hemoglobinet så bör du försöka ta blodprov och blodvärde på en mindre ort liknande Charlottenberg. Då det inte finns många inom som ka ta prover för att mäta hemoglobinet förutom Eda Vårdcentral Charlottenberg i Charlottenberg ska du naturligtvis kontakta Eda Vårdcentral Charlottenberg först om de är närmast ifall ska ta ett hemoglobinprov.
Lättast kommer du i kontakt med Eda Vårdcentral Charlottenberg som kan hjälpa dig ett blodprov för att mäta ditt värde på hemoglobin enligt nedan:


Eda Vårdcentral Charlottenberg

Petersborgsvägen 1

673 32 Charlottenberg

0571-271 10