Hemoglobin - Massor med information om Hemoglobin


Hemoglobin - Västerstrand, Våxnäs Vårdcentral

Hemoglobin och blodprov hos Västerstrand, Våxnäs Vårdcentral i Karlstad

I Karlstad finns det 5 vårdcentraler eller liknande som kan hjälpa till att ta blodvärden och mäta nivån på hemoglobinet varav Västerstrand, Våxnäs Vårdcentral är en av dem. Både tillgänglighet och svarstid kan variera när du mäter ditt hemoglobin och andra blodvärden och om du har bråttom kan det vara en bra att kolla med andra som kan ta ditt hemoglobin i Karlstad eller i Värmlands län.


Ifall du tar kontakt med en vårdgivare för att ta blodprov när du varit hängig eller sjuk en längre tid kan vara bra att var påläst gällande blodbrist och kosthållning. Viss information om hemoglobin kan du hitta genom att besöka Västerstrand, Våxnäs Vårdcentral eller liknande organisationers hemsidor men även här på www.hemoglobin.se. Även om det förekommer fler som kan ta blodprov och mäta hemoglobin och andra blodvärden i Karlstad liknande Västerstrand, Våxnäs Vårdcentral bör du välja den vårdgivare som är närmast.
Lättast kommer du i kontakt med Västerstrand, Våxnäs Vårdcentral som kan hjälpa dig ett blodprov för att mäta ditt värde på hemoglobin enligt nedan:


Västerstrand, Våxnäs Vårdcentral

Petersbergsgatan 27

653 44 Karlstad

054-61 87 10