Hemoglobin - Massor med information om Hemoglobin


Hemoglobin - Sjukgymnastgruppen Landstinget i Värmland

Hemoglobin och blodprov hos Sjukgymnastgruppen Landstinget i Värmland i Kil

I Kil finns endast en vårdcentral eller vårdgivare som kan ta blodprov för att mäta ditt hemoglobin nämligen Sjukgymnastgruppen Landstinget i Värmland. Då både avstånd till och tillgängligheten hos de som tar blodvärden såsom hemoglobin kan variera och därför kan det vara bra att kolla med andra vårdcentraler på andra orter än Kil i Värmlands län om du när du behöver söka läkare eller sjuksköterska för att få hjälp.


Eftersom det oftast är enklare att komma till hos en vårdcentral på en mindre ort för att ta mäta hemoglobinet så bör du försöka ta blodprov och blodvärde på en mindre ort liknande Kil. Då det inte finns många inom som ka ta prover för att mäta hemoglobinet förutom Sjukgymnastgruppen Landstinget i Värmland i Kil ska du naturligtvis kontakta Sjukgymnastgruppen Landstinget i Värmland först om de är närmast ifall ska ta ett hemoglobinprov.
Lättast kommer du i kontakt med Sjukgymnastgruppen Landstinget i Värmland som kan hjälpa dig ett blodprov för att mäta ditt värde på hemoglobin enligt nedan:


Sjukgymnastgruppen Landstinget i Värmland

Hälsostigen 1

665 31 Kil

0554-421 41