Hemoglobin - Massor med information om Hemoglobin


Hemoglobin - Bjästa Hälsocentral (Köpmanholmen Sidensjö)

Hemoglobin och blodprov hos Bjästa Hälsocentral (Köpmanholmen Sidensjö) i Bjästa

I Bjästa finns endast en vårdcentral eller vårdgivare som kan ta blodprov för att mäta ditt hemoglobin nämligen Bjästa Hälsocentral (Köpmanholmen Sidensjö). Då både avstånd till och tillgängligheten hos de som tar blodvärden såsom hemoglobin kan variera och därför kan det vara bra att kolla med andra vårdcentraler på andra orter än Bjästa i Västernorrlands län om du när du behöver söka läkare eller sjuksköterska för att få hjälp.


Eftersom det oftast är enklare att komma till hos en vårdcentral på en mindre ort för att ta mäta hemoglobinet så bör du försöka ta blodprov och blodvärde på en mindre ort liknande Bjästa. Då det inte finns många inom som ka ta prover för att mäta hemoglobinet förutom Bjästa Hälsocentral (Köpmanholmen Sidensjö) i Bjästa ska du naturligtvis kontakta Bjästa Hälsocentral (Köpmanholmen Sidensjö) först om de är närmast ifall ska ta ett hemoglobinprov.
Lättast kommer du i kontakt med Bjästa Hälsocentral (Köpmanholmen Sidensjö) som kan hjälpa dig ett blodprov för att mäta ditt värde på hemoglobin enligt nedan:


Bjästa Hälsocentral (Köpmanholmen Sidensjö)

Harmonivägen 1

893 30 Bjästa

0660-899 50