Hemoglobin - Massor med information om Hemoglobin


Hemoglobin - Mödravårdscentral Kolsva Vårdcentralen Familjeläkarna

Hemoglobin och blodprov hos Mödravårdscentral Kolsva Vårdcentralen Familjeläkarna i Kolsva

I Kolsva finns endast en vårdcentral eller vårdgivare som kan ta blodprov för att mäta ditt hemoglobin nämligen Mödravårdscentral Kolsva Vårdcentralen Familjeläkarna. Då både avstånd till och tillgängligheten hos de som tar blodvärden såsom hemoglobin kan variera och därför kan det vara bra att kolla med andra vårdcentraler på andra orter än Kolsva i Västmanlands län om du när du behöver söka läkare eller sjuksköterska för att få hjälp.


Eftersom det oftast är enklare att komma till hos en vårdcentral på en mindre ort för att ta mäta hemoglobinet så bör du försöka ta blodprov och blodvärde på en mindre ort liknande Kolsva. Då det inte finns många inom som ka ta prover för att mäta hemoglobinet förutom Mödravårdscentral Kolsva Vårdcentralen Familjeläkarna i Kolsva ska du naturligtvis kontakta Mödravårdscentral Kolsva Vårdcentralen Familjeläkarna först om de är närmast ifall ska ta ett hemoglobinprov.
Lättast kommer du i kontakt med Mödravårdscentral Kolsva Vårdcentralen Familjeläkarna som kan hjälpa dig ett blodprov för att mäta ditt värde på hemoglobin enligt nedan:


Mödravårdscentral Kolsva Vårdcentralen Familjeläkarna

Bruksgatan 12

731 12 Kolsva

021-17 69 07