Hemoglobin - Massor med information om Hemoglobin


Hemoglobin - Byjorden Vårdcentral Familjeläkarna

Hemoglobin och blodprov hos Byjorden Vårdcentral Familjeläkarna i Köping

I Köping finns det 2 vårdcentraler eller liknande som kan hjälpa till att ta blodvärden och mäta nivån på hemoglobinet varav Byjorden Vårdcentral Familjeläkarna är en av dem. Både tillgänglighet och svarstid kan variera när du mäter ditt hemoglobin och andra blodvärden och om du har bråttom kan det vara en bra att kolla med andra som kan ta ditt hemoglobin i Köping eller i Västmanlands län.


Ifall du tar kontakt med en vårdgivare för att ta blodprov när du varit hängig eller sjuk en längre tid kan vara bra att var påläst gällande blodbrist och kosthållning. Viss information om hemoglobin kan du hitta genom att besöka Byjorden Vårdcentral Familjeläkarna eller liknande organisationers hemsidor men även här på www.hemoglobin.se. Även om det förekommer fler som kan ta blodprov och mäta hemoglobin och andra blodvärden i Köping liknande Byjorden Vårdcentral Familjeläkarna bör du välja den vårdgivare som är närmast.
Lättast kommer du i kontakt med Byjorden Vårdcentral Familjeläkarna som kan hjälpa dig ett blodprov för att mäta ditt värde på hemoglobin enligt nedan:


Byjorden Vårdcentral Familjeläkarna

Byjordsgatan 1

731 33 Köping

0221-266 20