Hemoglobin - Massor med information om Hemoglobin


Hemoglobin - Ungdomsmottagning

Hemoglobin och blodprov hos Ungdomsmottagning i Kungsör

I Kungsör finns det 2 vårdcentraler eller liknande som kan hjälpa till att ta blodvärden och mäta nivån på hemoglobinet varav Ungdomsmottagning är en av dem. Både tillgänglighet och svarstid kan variera när du mäter ditt hemoglobin och andra blodvärden och om du har bråttom kan det vara en bra att kolla med andra som kan ta ditt hemoglobin i Kungsör eller i Västmanlands län.


Ifall du tar kontakt med en vårdgivare för att ta blodprov när du varit hängig eller sjuk en längre tid kan vara bra att var påläst gällande blodbrist och kosthållning. Viss information om hemoglobin kan du hitta genom att besöka Ungdomsmottagning eller liknande organisationers hemsidor men även här på www.hemoglobin.se. Även om det förekommer fler som kan ta blodprov och mäta hemoglobin och andra blodvärden i Kungsör liknande Ungdomsmottagning bör du välja den vårdgivare som är närmast.
Lättast kommer du i kontakt med Ungdomsmottagning som kan hjälpa dig ett blodprov för att mäta ditt värde på hemoglobin enligt nedan:


Ungdomsmottagning

Torsgatan 12A

736 30 Kungsör

0221-266 36