Hemoglobin - Massor med information om Hemoglobin


Hemoglobin - Norberg Vårdcentral Familjeläkarna

Hemoglobin och blodprov hos Norberg Vårdcentral Familjeläkarna i Norberg

I Norberg finns endast en vårdcentral eller vårdgivare som kan ta blodprov för att mäta ditt hemoglobin nämligen Norberg Vårdcentral Familjeläkarna. Då både avstånd till och tillgängligheten hos de som tar blodvärden såsom hemoglobin kan variera och därför kan det vara bra att kolla med andra vårdcentraler på andra orter än Norberg i Västmanlands län om du när du behöver söka läkare eller sjuksköterska för att få hjälp.


Eftersom det oftast är enklare att komma till hos en vårdcentral på en mindre ort för att ta mäta hemoglobinet så bör du försöka ta blodprov och blodvärde på en mindre ort liknande Norberg. Då det inte finns många inom som ka ta prover för att mäta hemoglobinet förutom Norberg Vårdcentral Familjeläkarna i Norberg ska du naturligtvis kontakta Norberg Vårdcentral Familjeläkarna först om de är närmast ifall ska ta ett hemoglobinprov.
Lättast kommer du i kontakt med Norberg Vårdcentral Familjeläkarna som kan hjälpa dig ett blodprov för att mäta ditt värde på hemoglobin enligt nedan:


Norberg Vårdcentral Familjeläkarna

Borgvägen 3

738 30 Norberg

021-17 68 00