Hemoglobin - Massor med information om Hemoglobin


Hemoglobin - Sävelången Familjeläkare och BVC

Hemoglobin och blodprov hos Sävelången Familjeläkare och BVC i Alingsås

I Alingsås finns det 4 vårdcentraler eller liknande som kan hjälpa till att ta blodvärden och mäta nivån på hemoglobinet varav Sävelången Familjeläkare och BVC är en av dem. Både tillgänglighet och svarstid kan variera när du mäter ditt hemoglobin och andra blodvärden och om du har bråttom kan det vara en bra att kolla med andra som kan ta ditt hemoglobin i Alingsås eller i Västra Götalands län.


Ifall du tar kontakt med en vårdgivare för att ta blodprov när du varit hängig eller sjuk en längre tid kan vara bra att var påläst gällande blodbrist och kosthållning. Viss information om hemoglobin kan du hitta genom att besöka Sävelången Familjeläkare och BVC eller liknande organisationers hemsidor men även här på www.hemoglobin.se. Även om det förekommer fler som kan ta blodprov och mäta hemoglobin och andra blodvärden i Alingsås liknande Sävelången Familjeläkare och BVC bör du välja den vårdgivare som är närmast.
Lättast kommer du i kontakt med Sävelången Familjeläkare och BVC som kan hjälpa dig ett blodprov för att mäta ditt värde på hemoglobin enligt nedan:


Sävelången Familjeläkare och BVC

Ingaredsgatan 70

441 65 Alingsås

0322-22 98 00