Hemoglobin - Massor med information om Hemoglobin


Hemoglobin - Angereds Närsjukhus Barn- och ungdomsmedicin

Hemoglobin och blodprov hos Angereds Närsjukhus Barn- och ungdomsmedicin i Göteborg

I Göteborg finns det 43 vårdcentraler eller liknande som kan hjälpa till att ta blodvärden och mäta nivån på hemoglobinet varav Angereds Närsjukhus Barn- och ungdomsmedicin är en av dem. Både tillgänglighet och svarstid kan variera när du mäter ditt hemoglobin och andra blodvärden och om du har bråttom kan det vara en bra att kolla med andra som kan ta ditt hemoglobin i Göteborg eller i Västra Götalands län.


Ifall du tar kontakt med en vårdgivare för att ta blodprov när du varit hängig eller sjuk en längre tid kan vara bra att var påläst gällande blodbrist och kosthållning. Viss information om hemoglobin kan du hitta genom att besöka Angereds Närsjukhus Barn- och ungdomsmedicin eller liknande organisationers hemsidor men även här på www.hemoglobin.se. Även om det förekommer fler som kan ta blodprov och mäta hemoglobin och andra blodvärden i Göteborg liknande Angereds Närsjukhus Barn- och ungdomsmedicin bör du välja den vårdgivare som är närmast.
Lättast kommer du i kontakt med Angereds Närsjukhus Barn- och ungdomsmedicin som kan hjälpa dig ett blodprov för att mäta ditt värde på hemoglobin enligt nedan:


Angereds Närsjukhus Barn- och ungdomsmedicin

Gamlestadsvägen 2-4

415 02 Göteborg

031-345 08 80