Hemoglobin - Massor med information om Hemoglobin


Hemoglobin - Nya Vårdcentralen Kortedala Torg

Hemoglobin och blodprov hos Nya Vårdcentralen Kortedala Torg i Göteborg

I Göteborg finns det 43 vårdcentraler eller liknande som kan hjälpa till att ta blodvärden och mäta nivån på hemoglobinet varav Nya Vårdcentralen Kortedala Torg är en av dem. Både tillgänglighet och svarstid kan variera när du mäter ditt hemoglobin och andra blodvärden och om du har bråttom kan det vara en bra att kolla med andra som kan ta ditt hemoglobin i Göteborg eller i Västra Götalands län.


Ifall du tar kontakt med en vårdgivare för att ta blodprov när du varit hängig eller sjuk en längre tid kan vara bra att var påläst gällande blodbrist och kosthållning. Viss information om hemoglobin kan du hitta genom att besöka Nya Vårdcentralen Kortedala Torg eller liknande organisationers hemsidor men även här på www.hemoglobin.se. Även om det förekommer fler som kan ta blodprov och mäta hemoglobin och andra blodvärden i Göteborg liknande Nya Vårdcentralen Kortedala Torg bör du välja den vårdgivare som är närmast.
Lättast kommer du i kontakt med Nya Vårdcentralen Kortedala Torg som kan hjälpa dig ett blodprov för att mäta ditt värde på hemoglobin enligt nedan:


Nya Vårdcentralen Kortedala Torg

Tusenårsgatan 3

415 10 Göteborg

031-43 79 70