Hemoglobin - Massor med information om Hemoglobin


Hemoglobin - Distriktssköterska Vårdcentralen Stenungsund

Hemoglobin och blodprov hos Distriktssköterska Vårdcentralen Stenungsund i Jörlanda

I Jörlanda finns endast en vårdcentral eller vårdgivare som kan ta blodprov för att mäta ditt hemoglobin nämligen Distriktssköterska Vårdcentralen Stenungsund. Då både avstånd till och tillgängligheten hos de som tar blodvärden såsom hemoglobin kan variera och därför kan det vara bra att kolla med andra vårdcentraler på andra orter än Jörlanda i Västra Götalands län om du när du behöver söka läkare eller sjuksköterska för att få hjälp.


Eftersom det oftast är enklare att komma till hos en vårdcentral på en mindre ort för att ta mäta hemoglobinet så bör du försöka ta blodprov och blodvärde på en mindre ort liknande Jörlanda. Då det inte finns många inom som ka ta prover för att mäta hemoglobinet förutom Distriktssköterska Vårdcentralen Stenungsund i Jörlanda ska du naturligtvis kontakta Distriktssköterska Vårdcentralen Stenungsund först om de är närmast ifall ska ta ett hemoglobinprov.
Lättast kommer du i kontakt med Distriktssköterska Vårdcentralen Stenungsund som kan hjälpa dig ett blodprov för att mäta ditt värde på hemoglobin enligt nedan:


Distriktssköterska Vårdcentralen Stenungsund

Ranehedsvägen 52

444 65 Jörlanda

0303-72 64 95