Hemoglobin - Massor med information om Hemoglobin


Hemoglobin - Närhälsan Landvetter vårdcentral

Hemoglobin och blodprov hos Närhälsan Landvetter vårdcentral i Landvetter

I Landvetter finns det 3 vårdcentraler eller liknande som kan hjälpa till att ta blodvärden och mäta nivån på hemoglobinet varav Närhälsan Landvetter vårdcentral är en av dem. Både tillgänglighet och svarstid kan variera när du mäter ditt hemoglobin och andra blodvärden och om du har bråttom kan det vara en bra att kolla med andra som kan ta ditt hemoglobin i Landvetter eller i Västra Götalands län.


Ifall du tar kontakt med en vårdgivare för att ta blodprov när du varit hängig eller sjuk en längre tid kan vara bra att var påläst gällande blodbrist och kosthållning. Viss information om hemoglobin kan du hitta genom att besöka Närhälsan Landvetter vårdcentral eller liknande organisationers hemsidor men även här på www.hemoglobin.se. Även om det förekommer fler som kan ta blodprov och mäta hemoglobin och andra blodvärden i Landvetter liknande Närhälsan Landvetter vårdcentral bör du välja den vårdgivare som är närmast.
Lättast kommer du i kontakt med Närhälsan Landvetter vårdcentral som kan hjälpa dig ett blodprov för att mäta ditt värde på hemoglobin enligt nedan:


Närhälsan Landvetter vårdcentral

Brattåsvägen 8

438 32 Landvetter

010-473 37 00