Hemoglobin - Massor med information om Hemoglobin


Hemoglobin - Kinnekullehälsan Vårdcentral

Hemoglobin och blodprov hos Kinnekullehälsan Vårdcentral i Mariestad

I Mariestad finns det 4 vårdcentraler eller liknande som kan hjälpa till att ta blodvärden och mäta nivån på hemoglobinet varav Kinnekullehälsan Vårdcentral är en av dem. Både tillgänglighet och svarstid kan variera när du mäter ditt hemoglobin och andra blodvärden och om du har bråttom kan det vara en bra att kolla med andra som kan ta ditt hemoglobin i Mariestad eller i Västra Götalands län.


Ifall du tar kontakt med en vårdgivare för att ta blodprov när du varit hängig eller sjuk en längre tid kan vara bra att var påläst gällande blodbrist och kosthållning. Viss information om hemoglobin kan du hitta genom att besöka Kinnekullehälsan Vårdcentral eller liknande organisationers hemsidor men även här på www.hemoglobin.se. Även om det förekommer fler som kan ta blodprov och mäta hemoglobin och andra blodvärden i Mariestad liknande Kinnekullehälsan Vårdcentral bör du välja den vårdgivare som är närmast.
Lättast kommer du i kontakt med Kinnekullehälsan Vårdcentral som kan hjälpa dig ett blodprov för att mäta ditt värde på hemoglobin enligt nedan:


Kinnekullehälsan Vårdcentral

Carlbecksvägen 1A

542 32 Mariestad

0501-121 70