Hemoglobin - Massor med information om Hemoglobin


Hemoglobin - Vårdcentralen Kusten Marstrand

Hemoglobin och blodprov hos Vårdcentralen Kusten Marstrand i Marstrand

I Marstrand finns endast en vårdcentral eller vårdgivare som kan ta blodprov för att mäta ditt hemoglobin nämligen Vårdcentralen Kusten Marstrand. Då både avstånd till och tillgängligheten hos de som tar blodvärden såsom hemoglobin kan variera och därför kan det vara bra att kolla med andra vårdcentraler på andra orter än Marstrand i Västra Götalands län om du när du behöver söka läkare eller sjuksköterska för att få hjälp.


Eftersom det oftast är enklare att komma till hos en vårdcentral på en mindre ort för att ta mäta hemoglobinet så bör du försöka ta blodprov och blodvärde på en mindre ort liknande Marstrand. Då det inte finns många inom som ka ta prover för att mäta hemoglobinet förutom Vårdcentralen Kusten Marstrand i Marstrand ska du naturligtvis kontakta Vårdcentralen Kusten Marstrand först om de är närmast ifall ska ta ett hemoglobinprov.
Lättast kommer du i kontakt med Vårdcentralen Kusten Marstrand som kan hjälpa dig ett blodprov för att mäta ditt värde på hemoglobin enligt nedan:


Vårdcentralen Kusten Marstrand

Lilla Varvsgatan 32

442 66 Marstrand

0303-601 42