Hemoglobin - Massor med information om Hemoglobin


Hemoglobin - Närhälsan Krokslätt vårdcentral

Hemoglobin och blodprov hos Närhälsan Krokslätt vårdcentral i Mölndal

I Mölndal finns det 5 vårdcentraler eller liknande som kan hjälpa till att ta blodvärden och mäta nivån på hemoglobinet varav Närhälsan Krokslätt vårdcentral är en av dem. Både tillgänglighet och svarstid kan variera när du mäter ditt hemoglobin och andra blodvärden och om du har bråttom kan det vara en bra att kolla med andra som kan ta ditt hemoglobin i Mölndal eller i Västra Götalands län.


Ifall du tar kontakt med en vårdgivare för att ta blodprov när du varit hängig eller sjuk en längre tid kan vara bra att var påläst gällande blodbrist och kosthållning. Viss information om hemoglobin kan du hitta genom att besöka Närhälsan Krokslätt vårdcentral eller liknande organisationers hemsidor men även här på www.hemoglobin.se. Även om det förekommer fler som kan ta blodprov och mäta hemoglobin och andra blodvärden i Mölndal liknande Närhälsan Krokslätt vårdcentral bör du välja den vårdgivare som är närmast.
Lättast kommer du i kontakt med Närhälsan Krokslätt vårdcentral som kan hjälpa dig ett blodprov för att mäta ditt värde på hemoglobin enligt nedan:


Närhälsan Krokslätt vårdcentral

Fredåsgatan 13

431 67 Mölndal

010-473 30 00