Hemoglobin - Massor med information om Hemoglobin


Hemoglobin - Kvarnbergets Hälsomottagning, HB

Hemoglobin och blodprov hos Kvarnbergets Hälsomottagning, HB i Stenungsund

I Stenungsund finns det 5 vårdcentraler eller liknande som kan hjälpa till att ta blodvärden och mäta nivån på hemoglobinet varav Kvarnbergets Hälsomottagning, HB är en av dem. Både tillgänglighet och svarstid kan variera när du mäter ditt hemoglobin och andra blodvärden och om du har bråttom kan det vara en bra att kolla med andra som kan ta ditt hemoglobin i Stenungsund eller i Västra Götalands län.


Ifall du tar kontakt med en vårdgivare för att ta blodprov när du varit hängig eller sjuk en längre tid kan vara bra att var påläst gällande blodbrist och kosthållning. Viss information om hemoglobin kan du hitta genom att besöka Kvarnbergets Hälsomottagning, HB eller liknande organisationers hemsidor men även här på www.hemoglobin.se. Även om det förekommer fler som kan ta blodprov och mäta hemoglobin och andra blodvärden i Stenungsund liknande Kvarnbergets Hälsomottagning, HB bör du välja den vårdgivare som är närmast.
Lättast kommer du i kontakt med Kvarnbergets Hälsomottagning, HB som kan hjälpa dig ett blodprov för att mäta ditt värde på hemoglobin enligt nedan:


Kvarnbergets Hälsomottagning, HB

Kvarnbergsvägen 23

444 47 Stenungsund

0303-77 11 32