Hemoglobin - Massor med information om Hemoglobin


Hemoglobin - Närhälsan Stora Höga vårdcentral

Hemoglobin och blodprov hos Närhälsan Stora Höga vårdcentral i Stora Höga

I Stora Höga finns endast en vårdcentral eller vårdgivare som kan ta blodprov för att mäta ditt hemoglobin nämligen Närhälsan Stora Höga vårdcentral. Då både avstånd till och tillgängligheten hos de som tar blodvärden såsom hemoglobin kan variera och därför kan det vara bra att kolla med andra vårdcentraler på andra orter än Stora Höga i Västra Götalands län om du när du behöver söka läkare eller sjuksköterska för att få hjälp.


Eftersom det oftast är enklare att komma till hos en vårdcentral på en mindre ort för att ta mäta hemoglobinet så bör du försöka ta blodprov och blodvärde på en mindre ort liknande Stora Höga. Då det inte finns många inom som ka ta prover för att mäta hemoglobinet förutom Närhälsan Stora Höga vårdcentral i Stora Höga ska du naturligtvis kontakta Närhälsan Stora Höga vårdcentral först om de är närmast ifall ska ta ett hemoglobinprov.
Lättast kommer du i kontakt med Närhälsan Stora Höga vårdcentral som kan hjälpa dig ett blodprov för att mäta ditt värde på hemoglobin enligt nedan:


Närhälsan Stora Höga vårdcentral

Högavägen 1

444 60 Stora Höga

010-473 35 00