Hemoglobin - Massor med information om Hemoglobin


Hemoglobin i Uddevalla

Hemoglobin i Uddevalla

Det finns tillsammans 9 vårdcentraler eller vårdgivare som kan mäta ditt hemoglobin eller andra blodvärden i Uddevalla och flera av dessa vårdinrättningar har lång erfarenhet av att sticka patienter i fingret för att mäta blodvärdet hemoglobin. Det kan vara svårt att hitta den bästa vårdgivaren som kan ta ditt hemoglobinvärde i Uddevalla och som dessutom är lättillgängligt. Det är då bra om man känner någon som kan tipsa en bra och effektiv vårdcentral i närheten där du snabbt och enkelt kan lämna blodprov och får svar på ditt blodvärde och hemoglobin inom kort. Det går också att jämföra vårdgivare som bland annat vaccinerar, gör allmänna hälsoundersökningar eller tar prover som t.ex. hemoglobin via nätet.


Då det finns flera vårdinrättningar som kan ta blodprov och mäta hemoglobinet kan det vara bra att läsa på lite gällande hemoglobin och blodet. En hel del information om hemoglobin, blodvärde och blodsocker kan du få genom att besöka hemsidor hos landstingen eller privata vårdgivare.
Enklast att komma i kontakt med en bra vårdcentral som kan ta värde på ditt hemoglobin i Uddevalla är att kolla med någon nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla som kan mäta ditt hemoglobin i Uddevalla

Närhälsan Dagson vårdcentral

Södergatan 11

451 40 Uddevalla

Vårdcentralen Skogslyckan

Sunnanvindsvägen 8B

451 60 Uddevalla

Uddevalla Sjukhus

Fjällvägen 9

451 53 Uddevalla

Centrums Husläkarmottagning

Norra Drottninggatan 25

451 31 Uddevalla

Vårdcentralen Dalaberg

Lövskogsgatan 8

451 72 Uddevalla


Fler vårdcentraler som kan ta blodprov och hemoglobin i Uddevalla

Vårdcentralen Silentzvägen

Silentzvägen 6

451 50 Uddevalla

Humanhälsan

Bastiongatan 40

451 50 Uddevalla

Vårdcentralen Herrestad

Lingatan 12

451 75 Uddevalla

Achima Care/Uddevalla Vårdcentral

Västgötavägen 30

451 34 Uddevalla