Hemoglobin - Massor med information om Hemoglobin


Hemoglobin - Centrums Husläkarmottagning

Hemoglobin och blodprov hos Centrums Husläkarmottagning i Uddevalla

I Uddevalla finns det 9 vårdcentraler eller liknande som kan hjälpa till att ta blodvärden och mäta nivån på hemoglobinet varav Centrums Husläkarmottagning är en av dem. Både tillgänglighet och svarstid kan variera när du mäter ditt hemoglobin och andra blodvärden och om du har bråttom kan det vara en bra att kolla med andra som kan ta ditt hemoglobin i Uddevalla eller i Västra Götalands län.


Ifall du tar kontakt med en vårdgivare för att ta blodprov när du varit hängig eller sjuk en längre tid kan vara bra att var påläst gällande blodbrist och kosthållning. Viss information om hemoglobin kan du hitta genom att besöka Centrums Husläkarmottagning eller liknande organisationers hemsidor men även här på www.hemoglobin.se. Även om det förekommer fler som kan ta blodprov och mäta hemoglobin och andra blodvärden i Uddevalla liknande Centrums Husläkarmottagning bör du välja den vårdgivare som är närmast.
Lättast kommer du i kontakt med Centrums Husläkarmottagning som kan hjälpa dig ett blodprov för att mäta ditt värde på hemoglobin enligt nedan:


Centrums Husläkarmottagning

Norra Drottninggatan 25

451 31 Uddevalla

0522-169 70