Hemoglobin - Massor med information om Hemoglobin


Hemoglobin - Allemanshälsans Vårdcentral

Hemoglobin och blodprov hos Allemanshälsans Vårdcentral i Västra Frölunda

I Västra Frölunda finns det 6 vårdcentraler eller liknande som kan hjälpa till att ta blodvärden och mäta nivån på hemoglobinet varav Allemanshälsans Vårdcentral är en av dem. Både tillgänglighet och svarstid kan variera när du mäter ditt hemoglobin och andra blodvärden och om du har bråttom kan det vara en bra att kolla med andra som kan ta ditt hemoglobin i Västra Frölunda eller i Västra Götalands län.


Ifall du tar kontakt med en vårdgivare för att ta blodprov när du varit hängig eller sjuk en längre tid kan vara bra att var påläst gällande blodbrist och kosthållning. Viss information om hemoglobin kan du hitta genom att besöka Allemanshälsans Vårdcentral eller liknande organisationers hemsidor men även här på www.hemoglobin.se. Även om det förekommer fler som kan ta blodprov och mäta hemoglobin och andra blodvärden i Västra Frölunda liknande Allemanshälsans Vårdcentral bör du välja den vårdgivare som är närmast.
Lättast kommer du i kontakt med Allemanshälsans Vårdcentral som kan hjälpa dig ett blodprov för att mäta ditt värde på hemoglobin enligt nedan:


Allemanshälsans Vårdcentral

Lergöksgatan 2B

421 50 Västra Frölunda

031-352 06 10